Arbeide med AutoConcept


Du er alltid velkommen til å sende inn en søknad, selv om den tjenesten du er interessert i er ledig akkurat nå.

Send din søknad / interesse forinfo@autoconcept.se. Ikke glem å legge ved CV samt brevet.

Vennlig hilsen
AutoConcept 

 

Ledige stillinger  

AutoConcept er en av Scandinavias raskest voksende selskaper. Scroll ned for å se alle ledige stillinger.

NORSK-TALENDE SKADETEKNIKER

Vi ser etter noen som ønsker å jobbe som skadetekniker i et spennende selskap i sterk vekst.

Hvis du er en bilmekaniker eller teknisk dyktig på kjøretøy? Er du flytende i norsk skriftlig og muntlig?  Vil du vil jobbe tett med et team av skadeteknikere? Eller har du allerede erfaring i å arbeide med skaderegulerinavom biler? Da er du den vi leter etter!

Hvem er du?
Vi tror at du, i tillegg til og ha kunnskap om norsk, har bilmekanisk / teknisk kompetanse på kjøretøy - vi kan bygge videre på din erfaring med opplæring innen skaderegulering. Du arbeider strukturert, selvstendig og har høy servicefaktor. Du liker å ha kundekontakt, med gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig. Erfaring fra forsikringsbransjen er et pluss, men ikke nødvendig.

Arbeidsbeskrivelse
Du vil være en del av vårt skadereguleringsgruppe og jobbe med skaderegulering basert på gjeldende vilkår og praksis. Du vil også ha kontakt med selskapets nordiske salgsorganisasjon, verksteder og bileiere. Dine viktigste oppgaver vil bestå av skaderegulering på kjøretøy og sjekk av fakturadata fra verkstedene.

Vi tilbyr:
• Bli en del av skadereguleringsteamet som har en sentral rolle i selskapet
• Nødvendige verktøy og opplæring i skaderegulering
• Mulighet for rett person til å bidra i et spennende vekstselskap hvor kvalitet og langsiktighet er i fokus
• Mulighet til å delta aktivt i utviklingen av skadereguleringen og skadesprosesser
• Koselige kollegaer med stor erfaring innen bransjen
• Et moderne kontor med gratis parkering

AutoConcept Insurance består av 28 ansatte med virksomhet i Norden. Organisasjonen er strukturert på en måte der suksess for selskapet er en suksess for de ansatte. Vårt hovedkontor er i Kungsbacka, like sør for Göteborg, hvor også skadereguleringsteamet sitter.

Hvis du ønsker å jobbe i et selskap i vekst hvor tempoet er til tider høyt med åpenhet og engasjement, er du velkommen til å sende inn din søknad. Rekruttering skjer løpende.

Stillingen er en fast stilling basert ut ifra våre kontorer i Kungsbacka.
Oppstart etter avtale
månedlig Lønn
Førerkort er et krav

Søknad sendes til info@autoconcept.se. Har du spørsmål om denne jobben, vennligst kontakt Marcus Hallen, tlf +47 300-56 38 15 eller +47 728-58 70 10

Informasjon

AutoConcept er økende og derfor rekruttere tungt å møte den økende etterspørselen. Vi rekrutterer kontinuerlig. Se også ledige stillinger på autoconcept.se